• Ide magerne

  Vi er en gruppe på 4 gutter
  ( og en enkelt kvinde) der har kørt modelracerløb i kælderen i nogle år.
  Det synes vi var så sjovt at vi fik lyst til at lave denne klub.

 • Klubben idag.

  Vi holder til i et super godt lokale i Kulturhuset i Korsør.
  Banen blev udvidet i december 2018 til 37 meter + pit i stedet for de 20 meter vi havde før. Baner er stadig med flere spor og en lang langside. Vi køre med RCS64 system, hvor det ud over laptime og fuel også er muligt at køre med dækslid, vejrforhold og damage. Der er rig muligheder for at overhale på den flere spors bane med de mange skiftespor. Bane er godkendt, og er på listen af baner til afvikling af DMRU Digital Scaleracing. 2. Afd. af DM køres på denne bane.

  Banen er klar til at køre Oxigen (O2) på, og der forventes at der bliver afholdt løb i løbet af 2019.

  Vores plan om en dragster bane er delvis også lykkes. Vores søsterklub Slotcar Dragracing er blevet til, og der arbejdes på at komme igang med at køre, banen er bygget og der er strøm på den, men den skal lige finpudses og der mangler stadig tidstagning m.m.
  Klubben deler lokale med os, og er der hver anden torsdag.

  Vores planer for fremtiden er at vi vil bygge en Rallybane, evt. en mobil digitalbane som kan transporteres til f.eks markeder, åben hus, city evening, m.m

  Vores drømme er at vi gerne vi afholde et 24 timers løb. Kulturhusets aula er perfekt til det formål.

 • Hvad har vi og hvad skal vi bruge.

  Vi skal først og fremmest bruge dig........Vi søger med lys og lygte efter nye medlemmer. Aktive som passive.
  Der ud over søger vi donationer. Det kan være alt fra en pose kaffe til en spand maling. Klubben er forholdsvis ny og pengene er små, så alt tages imod med kyshånd.

  Vores lokale er sådan set færdig med arbejdsstationer og en flot bane. Det er kommet i huset i form af hård arbejde, flotte donationer og hjælp fra dirverse lokale sponsorere. 1000 tak.

Links til andre gode hjemmesider

Eller andre vi samarbejder med:

www.dmru.dk

www.RCS64.dk

 

Connected slot racers is where you can race against others in separated locations. with the aid of RCS64, race information can be automatically uploaded here for all participants to see in real(ish) time.