Blog

28-02-2018

Banen pr. 1/2 - 2018

08-02-2016

et af billederne fra det lokale vi har været inde og se på til vores klub, det er bare så fedt, med eget toilet og bar, lige noget så vores klub kunne blive et rigtigt rart og hyggeligt sted at komme

01-02-2016

Så blev vi endeligt officielt en forening, der nu bare mangler en masse flere medlemmer så kom endelig og vær med, vi har haft set på nogle lokaler i den gamle margarinefabrik, som vi håber på at kunne leje så vi har et sted at være med vores forening.

14-08-2015

Nu er der da sket en lille bitte smule siden sidst vi skrev her på bloggen men alt går stadig ekstremt langsomt. Heldigvis har det været sommer så tiden er gået med noget andet end bare at sidde og vente.

Men ja vi venter stadig på at slagelse kommune vender tilbage og godkender os som en forening så vi kan få et lokale, selvfølgelig ved vi godt at vi ikke er de eneste her i kommunen der søger og at der har været sommerferie, også på kommunen men alligevel synes vi de trækker tiden noget.

Af positive ting kan vi fortælle at vi har fået konto og kontonummer, det er sat ind på denne hjemmeside inde ved priser på medlemskab, så man kan melde sig ind i klubben og også meget gerne donere både ting og penge til klubben.

 

23-03-2015

Tingene går lidt langsommere nu, vi venter på svar fra Slagelse kommune ang. oprettelse af frivillig forening, så vi kan søge et lokale i en af kommunens bygninger. Og så venter vi Sparekassen Sjælland så vi får en bankkonto, så vi er klar til at modtage alle jer nye medlemmers kontingent.

men først og fremmest så venter vi på nye medlemmer i vores dejlige klub. Men vi må helere væbne os lidt med noget tålmodighed. For så længe vi ikke har et lokale er det jo svært at mødes i klubben.

Så foreløbig venter vi bare.

Men har nogen derude en sofa et tv en computer eller noget af alt det vi har nævnt tidligere så gem det istedet for at smide det på genbrugen for så snart vi har fået et lokale så er vi klar til at gå i gang ,med at bygge bane og klar til at tage imod nye medlemmer.