Blog

03-03-2015

Dette bliver en side hvor vi vil skrive indlæg om hvordan det går med klubben.

Det hele startede for mange år siden da klubbens formand var en lille dreng. Hans far havde en hobby der blandt andet gik ud på selv at bygge sine biler, men han havde også en lang bane der kunne strække sig over hele lejligheden. Der blev den lille drengs interesse for at køre modelracerbiler skabt.

For et par år siden købte han så selv sin egen bane, eller rettere baner, de blev flittigt samlet i stuen mens alt andet blev flyttet så der kun var banen tilbage, men det var ikke nok, det var jo ikke sjovt at skulle skille banen ad igen, så han fik et stort rum i sin kælder hvor han over sommeren byggede en fast bane, der blev lavet bygninger, lys udsmykning, små folk, der sad og kiggede på, biler en masse blev købt ind, i vil kunne se resultatet her på siden.

Der er både ferrarier, porcher lambugini og bugatti.

 

Et par kammerater kom på besøg og de lavede en fast aften om ugen hvor de kørte ræs og fik drengedrømmene opfyldt, dog i lidt mindre skala end de rigtige biler.

Derfor opstod ideen om at lave en klub fordi de syntes at det her det var så sjovt at andre da skulle være med. 

Nu kommer vi så til nutiden.

Blandt andet hvor langt vi er nået i planlægningen og når vi først får lokalerne og en masse medlemmer, ikke mindst hvordan det går med at bruge banerne.

Vi vil selvfølgelig også sætte billeder ind om hvordan det hele skrider frem.

Indtil videre er selve klubben på plads, vi har fået CVR nr. holdt generalforsamling og valgt bestyrelse som kan ses andet steds på denne side.

Vi er ved at søge banken om en konto så vi kan få sat penge ind fra medlemmerne og vi har søgt kommunen om at blive godkendt hos dem som en forening, så vi kan få et lokale i medborgerhuset her i Korsør.

Vi har fået en del udstyr så vi hurtigt kan komme igang med at bygge nogle baner og begynde at køre ligeså snart vi får et lokale.

Det vi skal have fat i nu er alle de andre ting vi skal bruge til at gøre klubben hyggelig og rar at komme i.

Et par gode sofaer vil ikke være af vejen, så hvis nogen har sådan noget stående de ikke bruger vil vi være taknemmelige for at modtage dem.

En koge kedel og et køleskab som nogen har i overskud, vil gøre at vi kan lave en kop kaffe og holde sodavandene kolde.

Vi mangler nogle tv med hdmi i så vi kan følge med i løbene. på nogle store skærme, en bærbar computer hvor vi kan installere RCS64 på som jo er det system vi bruger når vi kører mod hinanden.

Og selvfølgelig mangler vi jer, jer til at gøre klubben sjov og hyggelig at komme i.